Maija Krafte

Maija Krafte

blog

Maija Krafte

Lekciju cikls astroloģijā ar Maiju Krafti

2021-05-26


Iztrūkstošie elementi horoskopā un stihiju disbalanss

  • Uguns, Zemes, Gaisa un Ūdens elementu galvenās īpašības;
  • skatīsim kā viena vai pat divu elementu neesamība vai pārbagātība ietekmē mūsu raksturu, sadzīvi, domāšanas veidu, emocijas, attieksmi pret dzīvi utt.
  • runāsim par neapzinātiem kompensācijas mehānismiem un apzinātiem līdzsvarošanas veidiem. Mana interese izzinot šīs tēmas bija tieši par raksturu un dzīves uztveri, nevis veselību, tādēļ par to arī aicināšu uz diskusiju.

Zodiaka zīmju sadarbība caur saspringtajiem aspektiem

Analizējot aspektus, mēs bieži koncentrējamies tieši uz planētu savstarpējo mijiedarbību, nepievēršot pietiekamu uzmanību tam kā zodiaka zīmes caur aspektiem ietekmē viena otru, kā stihijas un enerģētiskie krusti savstarpēji sadarbojas natālajā kartē. Tas ir vēl viens līmenis kartes interpretācijai.

Pati atklāju šo dimensiju, kad jo aktīvi meklēju tos pamatu pamatus, ko vēl tādā vienkāršā un uzskatāmā veidā var atklāt mums natālā karte.

Apskatām saspringto aspektu realizācijas atšķirības kardinālajos, fiksētajos un mutablajos krustos un to iespējami produktīvākos realizācijas veidus cilvēkiem, kuriem tie ir redzamā pozīcijā.


Planētas izraidījumā un kritumā

Dzīvot ar planētu izraidījumā vai kritumā, ir kā dzīvot tieši pretēji tam, ko visi citi liek tev darīt, vai uzskata, ka tev būtu jādara. Sākotnēji mēs šaubāmies, jo izskatās, ka citiem šī lieta padodas viegli, vajag tik sekot viņu padomiem, bet vai mums tie der?

Un kā zināt kas ir MŪSU ceļš? Ejot cauri piemēriem, mēģinām atbildēt uz šo jautājumu.


Ascendents, Saule un Mēness kā iemesls, mērķis un ceļš jaunajai Dvēselei ienākot Pasaulē.

Mēs ierodamies šeit no 12.mājas bezgalīgajiem plašumiem, uz Zemes, jeb 1.mājā. Fiziski – tas ir dzimšanas process, kas atstāj tādu kā nospiedumu, kodu vai programmu visai turpmākajai dzīvei. Astroloģijā – Ascendents: mūsu pirmais kontakts ar ārpasauli. Ezotēriski – caur šiem Austrumu vārtiem Dvēsele uzsāk savu ceļu, lai apgūtu to, kamdēļ šeit ieradusies.

Lekcijā, analizējot ASC, tā pārvaldnieku un aspektus pret to, noskaidrojam Ascendentā iekodēto uzvedību, attieksmi un priekšstatus attiecībā uz ārpasauli, un mūsu uzvedības stilu, kas balstās uz šiem priekšstatiem, un kāda loma tajā visā ir Saulei un Mēnesim. Balstoties uz piemēriem, izskatīsim cilvēku dzīves pamatnostādnes, kā dzimšanas process tās ietekmējis, un kā caur ASC dotajām īpašībām mēs dodamies pasaulē realizēt savas iekšējās vajadzības.

Lekcijas vada Maija Krafte – sertificēta astroloģe, astroloģijas skolas CHRONOS pasniedzēja.

Aktuālās lekcijas skaties šeit!

Kopīgot

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!